Osani

Handige blogs

leren jasje heren

Leren jassen voor heren

Heren hebben zogezegd minder keuze wat betreft kleding? Nee hoor! Heren hebben evenveel kans om een leuke outfit te scoren als dames. Een voorbeeld hiervan is een leren jas. Leer heeft altijd al deel uitgemaakt van de modewereld en dat is de dag van vandaag helemaal niet anders. Een leren jas is nog altijd mooi, stoer of wat je er ook mee wilt zijn! leren jasje heren.

leren-jas-heren-cognac-Versano-Peter-voorEen absolute aanrader om je leren jas te scoren is de Leather Shop Doci, een waar begrip. Hier vind je namelijk heel wat leren jassen, zowel voor dames als voor heren. Deze webshop beschikt over een heel erg uitgebreide collectie aan leren jassen van het Italiaanse merk Versano. Dit merk heeft een goede reputatie op vlak van kwaliteit en design. Deze webshop is heel handig om een kijkje te nemen naar alles wat Versano te bieden heeft. Maar er is meer! Je kan dit alles ook komen bewonderen in een van de twee fysieke winkels in Amsterdam en Breda. Zo kan je naar hartelust komen passen.

Neem snel eens een kijkje op de webshop of kom gewoon ineens langs in een van onze winkels en laat je verleiden door onze uitgebreide collectie.