Osani

Handige blogs

Met BMK krijg jij wat jou toekomt

BMK groep staat bekend om zijn creditmanagement, waarbij verschillende sectoren omvat worden. Alle sectoren hebben namelijk het recht om het geld te krijgen waar zij recht op hebben. Het is daarom verstandig om meer te weten over deze rechten en voor welke sectoren de diensten aan te vragen zijn bij BMK groep.

Verschillende sectoren geholpen met factureren

BMK groep is een samentrekking van Collactive Credit Management en BMK Credit Management. Beide creditmanagement bedrijven zijn samen CollactiveBMK geworden en zetten zich vanaf nu voor verschillende sectoren in. Door BMK in te schakelen als tussenpersoon krijg jij het geld waar je recht op hebt voor de diensten die jij uitvoert naar jouw klanten. Een van de sectoren zijn zorginstellingen. Bij ziekenhuizen, zorginstellingen en andere aanbieders binnen de zorg hebben verschillende prijskaartjes bij de diensten die zij uitkeren. Een deel daarvan wordt vergoed door verzekeraars, een ander deel moet door middel van een factuur gedeclareerd worden bij de patiënt. BMK helpt jou bij de facturering en zorgt ervoor dat de openstaande vorderingen betaald worden.

Met het geld houd je jouw bedrijf dragende

Een andere sector is woningcorporaties. Hierbij gaat het om de openstaande huur die niet betaald is aan de corporaties. Hierbij is het belangrijk om te weten wie de huurders zijn, waardoor je kunt inspelen op een specifieke behoefte of probleem van de huurder om een incasso te voorkomen. Dit kan gedaan worden door middel van een preventief beheerproces zodat het kan helpen om structurele betalingsproblemen te voorkomen. Daarnaast wordt ook ingezet op midden- en kleinbedrijven. Vaak willen ondernemers niet gelijk achter de openstaande facturen aangaan, omdat dit kostbare klanten zijn. Echter moet dit geld wel binnenkomen om het bedrijf draaiende te houden. Met de juiste hulp kun jij als ondernemer geholpen worden vanaf de acceptatie van de opdracht tot en met de incasso.