Osani

Handige blogs

Prodir pennen

Prodir pennen laten bedrukken

Wie schrijft die blijft, ook al wordt er in de huidige tijd erg veel digitaal gedaan en komt er niet altijd meer een pen aan te pas. Een pen is echter altijd handig om te hebben en je gebruikt deze vaak nog meer dan je misschien direct beseft. Als je regelmatig schrijft is de keuze voor Prodir pennen zeker geen slechte.

Prodir pennen als relatiegeschenk

Prodir pennen zijn van goede kwaliteit en je kunt er lang mee doen want ze hebben een lange levensduur. Ze staan dan ook garant voor uren schrijfplezier zodat je nooit zonder inkt komt te zitten op het moment dat dit net even niet uitkomt. De pennen kunnen ook bedrukt worden. Wil je de pennen bijvoorbeeld als relatiegeschenk uitdelen? Dan kun je deze laten bedrukken met de naam of het logo van je bedrijf. Op die manier maak je er ook iedere keer als de pen gebruikt wordt reclame mee. De opdruk kun je zelf kiezen en er is veel mogelijk.

Diverse soorten pennen

De pennen worden geleverd in diverse kleuren zodat je er altijd wel eentje vindt die naar je smaak is. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een pen in je eigen bedrijfskleur(en). De Prodir pennen die je bij Prikkels bestelt worden geleverd per minimaal 500 stuks. Je kunt een keuze maken uit drie verschillende modellen, te weten de Glossy, Eco en Soft. Als je graag eerst wilt weten hoe de pen er in werkelijkheid uitziet kun je ook altijd samples aanvragen.

Voorbeeld en offerte aanvragen

Als je de pennen wilt laten bedrukken krijg je ook eerst altijd een voorbeeld te zien zodat je weet of het naar je zin is. Vraag altijd eerst een offerte aan zodat je weet waar je aan toe bent op het financiële vlak.