Osani

Handige blogs

Is de regio Sauerland een geschikte vakantie bestemming?

Sauerland

Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer Nederlanders ervoor om regelmatig op skivakantie te gaan. Dit heeft voor een groot deel te maken met de verschillende mogelijkheden die er zijn om op skivakantie te gaan. Echter, helaas is het niet helemaal duidelijk waar je nou het best kunt skiën. Geldt dit ook voor jou? Dan zou je eens kunnen kijken naar de regio Sauerland. Op dit moment is deze regio ontzettend populair bij Nederlandse wintersport fanaten.

Op wintersport in Duitsland

Wanneer je nog niet helemaal weet waar je naartoe wilt gaan tijdens de wintersport, kun je eens kijken in het Duitse Sauerland. Sinds een aantal jaar is deze regio namelijk steeds populairder aan het worden. Dit heeft voor een groot gedeelte te maken met de verschillende mogelijkheden die er in deze regio zijn. Het is dus geschikt voor beginners, maar daarnaast ook voor gevorderde skiërs. Ook is de regio ontzettend dichtbij Nederland. Hierdoor kiezen erg vele Nederlanders voor een korte vakantie in deze regio, bijvoorbeeld om uit te rusten of om op wintersport te gaan. 

Sauerland

Hoelang is Sauerland rijden?

Op dit moment is Sauerland een ontzettend populaire vakantiebestemming. Dit heeft voor een groot gedeelte te maken met de afstand van de regio. Vanuit Nederland is het namelijk drie a vier uur rijden om in deze regio terecht te komen. Kortom, het is vlakbij huis dus je kunt ook voor een korte wintersport op en neer naar deze regio.