Osani

Handige blogs

Goede service bij autobedrijf Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar een goede tweedehands auto dan kan ik je aanraden om naar autobedrijf Rotterdam te gaan. Niet voor niets ben ik trouwe klant geworden bij autobedrijf Rotterdam. Hier heb ik voor een tijd terug mijn eerst eigen auto gekocht en tot de dag van vandaag ben ik er nog steeds superblij mee. Behalve dat dit bedrijf een zeer goede service heeft kan je ervan uitgaan dat elke occasion die je hier koopt een zeer grondige inspectie heeft gehad alvorens deze in de verkoop wordt gezet. Ook bestaat de mogelijkheid om de auto APK te laten keuren.  autobedrijf Rotterdam

Zeer tevreden over de service van dit bedrijf

Niet alleen verkoopt dit autobedrijf in Rotterdam zeer mooie tweedehands auto’s welk gemiddeld tussen de vijf en vijftien jaar zijn, maar je kan hier ook je auto weer helemaal van top tot teen laten poetsen.

Bij de aankoop van mijn auto was zowel de binnen als de buitenkant bijzonder mooi gepoetst. Het leek bijna of ik een nieuwe auto had gekocht, alles zag er zo mooi uit en de binnenkant rook lekker fris. Omdat ik zelf niet zo een poetser ben ga ik regelmatig naar deze garage om mijn auto weer wat glans te geven.