Osani

Handige blogs

Crematie Arnhem

Het organiseren van een afscheidsceremonie kan op iedere gewenste locatie plaatsvinden. Zo ook in de vorm van een crematie Arnhem. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een crematie. Dit komt omdat crematie enkele voordelen heeft zoals: Het herinneren van uw dierbare wanneer u dat wenst, een crematie is niet onderhevig aan weersomstandigheden en een crematie kost gemiddeld minder geld dan een begrafenis.

Wat is een crematie? 

Een crematie is een herdenkingsdienst die net zoals een begrafenis plaatsvindt. Na deze afscheidsceremonie begint het crematieproces. U krijgt de kans om voorwerpen in de kist achter te laten dingen zoals bloemen,knuffels of brieven. Daarna zal u verwezen worden naar de ‘’ovenruimte’’.

Nadat het crematieproces heeft plaatsgevonden zal het as op een respectvolle en zorgvuldige wijze in een tijdelijke urn gestopt worden. Deze krijgen de nabestaande mee. Met de keuze dit as uit te strooien, te bewaren of beide.

Verzorging uitvaart

Aster uitvaartzorg staat graag aan u zijde, als het gaat om het verzorgen van een uitvaart in Arnhem. Dit doen zij door goed te kijken naar de wensen van de overledenen en u als nabestaande. De crematie zorgt er graag voor dat er wordt gekeken naar het vormgeven van een passend afscheid.

Door het hechte team van uitvaartleiders wordt er in alle rust toegewerkt, met de nabestaande naar een crematie die aansluit op ieders wens. Hiermee willen zij alle zorg uit handen nemen van u als nabestaande.

Crematie Arnhem is van mening dat tarieven die gehanteerd worden transparant en eerlijk moeten zijn. Dit maakt een crematie voor ieder persoon dan ook mogelijk.