Osani

Handige blogs

Een nieuw huis inrichten

Eiken panelen op maat

Je nieuwe huis is een grote mijlpaal en hoop je ook erg lang in te wonen. Vaak wordt er ook gelijk goed gebruik gemaakt van de gelegenheid om het dan ook in een keer te maken zoals je zelf wilt. Hierdoor kun je van je nieuwe huis meteen je droomhuis maken om oud in te worden. Zo is een mooie manier om je badkamer wat knusser te maken om panelen op maat te maken die op een wand van de badkamer gaat. Je kunt zelf beslissen welk soort hout je wilt gebruiken en kijk ook meteen welke kleuren je hierbij vind passen om je kamertje helemaal goed aan te passen.

Hout gebruiken binnen in huis

Om hout te gebruiken in huis denkt iedereen snel aan meubels maar je kunt het ook gebruiken om je interieur mee op te fleuren. In de meubelbouw wordt veel gebruik gemaakt van hout en nu ook wat meer in de interieurbouw. Er wordt vaak voor interieur eikenhout gekozen. Eikenhout is namelijk makkelijk te bewerken maar is ook redelijk sterk en hard. Je kunt dus voor je interieur makkelijk eiken panelen op maat gebruiken om passend te maken op je wand of muur. Binnen in je huis zijn er dus verschillende mogelijkheden om hout voor te gebruiken en kijk ook even wat goed bij je al bestaande interieur past.

Je nieuwe keuken inrichting

Bij je gloednieuwe droomhuis hoort natuurlijk ook een droomkeuken. Bij je nieuwe keuken zijn er weer zoveel andere dingen waar je rekening mee moet en kan houden. Je moet rekening houden met alle kleurcombinaties in je huis dat er ook een passende keuken in komt. Je kunt de keuken als een soort leefplek en rustplek zien of een drukke leefplek. Hierdoor kun je je keuze op kleur en stijl baseren. Maar ook kies je voor gas of elektrisch en kies je voor een oven of combi oven moet je allemaal beslissen. Schrijf even alles op en beslis dan wat de beste uitkomst is.