Osani

Handige blogs

De perfecte fysiotherapie

masseermiddel

Fysiotherapie Houtwal 1

Fysiotherapie Veldhoven. Patty ( eigenaar ) werk met actieve behandelmethodes gecombineerd met hands-on behandelingen. Patty begeleidt mensen van alle leeftijden. Dus een vrouw van 69 met een pijnlijke rug is welkom en een kind van 4 die last heeft van zijn knie is ook welkom! Patty denkt met u mee en voldoet aan uw wensen en behoeften.pand

Heb je  last van pijnklachten waar je snel vanaf wilt? Fysiotherapie Veldhoven praktijk nummer 1 helpt je graag bij het wegnemen van je klachten. Klachten aan het menselijk lichaam is erg vervelend, vooral als je door de klachten allerlei dingen niet meer kan doe en dan is een snel herstel van groot belang. Fysiotherapie Veldhoven praktijk nummer 1 heeft veel apparatuur zodat je het maximale uit de fysiotherapie kan halen. Tijdens de behandeling voer je oefeningen uit, eigen inzet is hierbij van groot belang. Patty zorgt ervoor dat je de oefeningen goed kunt uitvoeren.

Mijn ervaring

Ik heb al een tijd erge last van mijn knie en ben naar fysiotherapie Veldhoven gegaan. Patty heeft naar mij geluisterd en is gaan kijken naar mijn knie. Ze gaf me oefeningen mee en ze zei dat ik dit elke dag moest doen. Om de week moest ik terugkomen voor contole 3 maanden lang. In maand 2 zei Patty dat ik niet meer hoefde te komen, want alles voelde bij mij goed en alles zag er goed uit. Patty heeft mij uitstekend geholpen!