Osani

Handige blogs

Welke voedingscoach past bij jou?

Voedingscoach

 Een voedingscoach is iemand die mensen advies geeft op het gebied van voeding en beweging. Er zijn tegenwoordig enorm veel voedingscoaches die je allemaal op een andere manier proberen te helpen. De een is erg streng en de ander wilt graag op de achtergrond blijven terwijl zij of hij jou observeert.

Wat wil jij?

Het begint allemaal bij jou. Wat wil je? Waar zoek je naar? Als je een druk leven heb met een gezin en werk, dan kan een online voedingscoach erg handig zijn. Maak je altijd plannen om aan je droomlichaam te werken, maar kan je de motivatie nooit vinden? Dan is een fysieke voedingscoach meer voor jou. Fysiek komt alles veel serieuzer en harder aan. Je voelt dan echt de drang om te presteren en om je doelen te behalen en dit is stukken minder bij een online voedingscoach.

Doelen bereiken

Het doel van elke voedingscoach is om jij je beter te laten voelen. Als jouw doel is gehaald, is hun doel ook gehaald. Je doelen bereiken ligt aan jezelf, dus discipline en motivatie zijn erg belangrijk. Een voedingscoach kan je hierbij helpen, maar ze kunnen het niet voor je doen. Die verantwoordelijkheid blijft altijd bij jezelf. Er is voor iedereen een voedingscoach te vinden die bij diegene past, dus wees niet teleurgesteld als het de eerste keer tegenvalt. Sta op en probeer het opnieuw!