Osani

Handige blogs

Een voetreflexzonetherapie tegen hoofdpijn en migraine

Jarenlang heb ik last van vreselijk hoofdpijn en niet zo maar hoofdpijn, migraine wel te verstaan. Meestal wanneer ik weer last krijg van migraine kan ik een week niet goed functioneren, ik lig dan bijna de hele dag op bed en kan geen daglicht verdragen. Sinds kort ga ik naar Pravoma waar Karin van Lokven voetreflexzonetherapie geeft. Vanaf de eerste keer nadat ik deze therapie had ondergaan voelde ik mij al een stuk beter. voetreflexzonetherapie

Bijna geen hoofdpijn meer

Door middel van drukpunten in de voeten, reflexzones, wordt een reactie opgewekt. Soms lijkt het dat de klachten verergeren, dit komt door het genezingsproces van het lichaam.

Nog nooit heb ik mij zo goed gevoeld na deze massage, de hoofdpijn is zeker met 75% afgenomen en dat al na twee behandelingen. Maar natuurlijk kan je bij Pravoma ook terecht voor andere klachten, denk hierbij aan:

  • Depressies en slaapstoornissen
  • Bekkeninstabiliteit
  • Menstruatie- en overgangsklachten
  • Incontinentie
  • Darmklachten

Het is zeker de moeite waard wanneer je een van bovenstaande klachten hebt. Neem anders eerst contact met een van de medewerkers van Pravoma op om er zeker van te zijn dat een behandeling ook voor jou een succes kan zijn. Ik ben er in ieder geval zeer tevreden mee.