Osani

Handige blogs

Rozen bestellen voor verschillende gelegenheden

Surprose

Rozen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Hierdoor kun jij ook bij veel verschillende gelegenheden rozen geven en gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding van een bruiloft of een grote verjaardag. Met een paar rozenboeketten kun jij heel eenvoudig het feest aankleden in precies het gewenste thema. Doordat de rozen in veel verschillende kleuren beschikbaar zijn, kun jij nagenoeg altijd een bijpassend boeket bestellen speciaal voor jouw gelegenheid. Tegenwoordig zijn er ook geverfde rozen te verkrijgen. Deze worden behandeld met een natuurlijke inkt, waardoor ze speciale kleuren krijgen, zoals blauw, zwart of zelfs de kleuren van de regenboog.

Rozen bestellen als bedrijf

Ook voor het zakelijke gebruik zijn rozen heel veelzijdig. Dit komt mede doordat de rozen in heel veel kleuren te verkrijgen zijn. Zo kun jij bijna altijd rozen vinden die in de huisstijl van jouw bedrijf passen. Zo kun jij een mooi bedrijfsfeest aankleden met boeketten in de kleuren van het bedrijf. Aan het eind kun jij dan ook nog rozen per stuk laten verpakken. Zo kun jij iedereen een enkele roos meegeven, zodat zij een mooi aandenken hebben aan een geslaagd bedrijfsfeest. Verder zijn rozen ook heel geschikt om te geven aan een jubilaris. Zo laat je zien dat je diegene dankbaar bent dat hij of zij zoveel jaar in dienst zijn.

Rozen bestellen en verzorgen

Na het rozen bestellen, komt de verzorging om de hoek kijken. Haal de rozen uit de doos en snijd de stelen schuin af met een scherp mes of scherpe schaar. Maak vervolgens een vaas goed schoon. Zorg ervoor dat deze vaas van de juiste grootte is. Vul de vaas met water en voeg de rozenvoeding toe aan het water. Verwijder eventueel de bladeren die in het water hangen. Hierdoor kunnen de rozen sneller verwelken. Vul het water regelmatig bij en ververs het water en de rozenvoeding na een week voor de beste resultaten.