Osani

Handige blogs

Mooi design Utrecht

Met de geweldige inzet van design Utrecht hebben wij zeer unieke t-shirts met stoere prints in de verkoop. CD-Fashion is een bureau voor fashion design in Utrecht en zijn gespecificeerd in het ontwerpen van de mooiste prints en dessins. Zelfs voor de wat grotere merken zoals C&A, Babyface, Mexx, Intersport  ontwerpen zij de mooiste accessoires en tassen. 

Omdat ik bezig ben om een kledinglijn op te starten heb ik de hulp van CD-Fashion ingeschakeld. Samen met één van de medewerkers van CD-Fashion ben ik rond de tafel gaan zitten om te kijken wat zij voor mijn bedrijf konden betekenen. design Utrecht

Leuke ontwerpen

Nadat ik een goed gesprek heb gehad met de medewerkers van design Utrecht heb ik een offerte aangevraagd om te kijken hoeveel het mij allemaal gaat kosten. Natuurlijk moet ik als beginnend ondernemer op de kleintjes letten en natuurlijk is het van belang dat ik met leuke producten op de markt ga komen. Een ander belangrijk punt moet zijn dat het product wat ik wil ga verkopen goed in de markt moet liggen en niet overal te verkrijgen is.

Wij zijn nu een paar maanden verder en ik kan zeggen dat mijn kledinglijn met de unieke prints ontworpen door design Utrecht zeer in de smaak vallen.