Osani

Handige blogs

E-liquid kopen van goede kwaliteit

Cola

Smokesmarter is een bedrijf waar je online e-liquid kopen kan. Deze e-liquids zijn van hoge kwaliteit en hebben een voordelige prijs. Op de website van Smokesmarter staan maarliefst 532 verschillende e-liquids. Deze e-liquids zijn allemaal van hoge kwaliteit. De mensen van Smokesmarter doen er alles aan om je ervaring op de website zo goed mogelijk te maken. De website werkt snel en dat is fijn voor alle mensen die de website zoeken. Op de website kan je alle artikelen goed bekijken doordat ze gescheiden zijn door tabbladen. Je kan apart kijken naar e-sigaretten, e-liquids, accessoires en DIY producten.

Blackcurrant

DIY

Als je zelf je e-liquids wil maken en nieuwe smaken wilt proberen, dan kun je ervoor kiezen om alleen basisvloeistof te kopen. Hier doe je aroma bij en water en klaar. Zo heb je jouw eigen smaken gecreëerd. Ook kan je kiezen voor het gehalte aan nicotine dat je wilt. 3 milligram aan nicotine staat gelijk aan ongeveer 3 lichte sigaretten. 6 milligram kan je vergelijken met 6 lichte sigaretten. 12 milligram kan je vergelijken met normale analoge sigaretten en tot slot kan je 18 milligram vergelijken met zware sigaretten. Dus wat je wilt roken kan je zelf kiezen. Zo kun je experimenteren met smaakjes en hoeveelheid. Zo kan je de perfecte e-liquid samenstellen voor jou. Als je zelf je e-liquids maakt ben je nog goedkoper uit dan dat je al bent.

Cactus

Klantenservice

De klantenservice van Smokesmarter is heel goed. De mensen van Smokesmarter kunnen je vragen beantwoorden met deskundige antwoorden en uitleg. Niet alleen aan de telefoon maar ook via de mail. Om het telefoonverkeer te verminderen hebben ze de meest gestelde vragen op de website staan met goede antwoorden die te snappen zijn door iedereen.