Osani

Handige blogs

Indola shampoo voor jou?

Indola shampoo

Shampoo is een cosmetisch artikel. Het is vloeibare zeep om je haren mee te wassen. Het reinigt je haar met een combinatie van verschillende ingrediënten met elk een andere functie. Er zijn veel verschillende soorten shampoo’s te vinden en Indola shampoo is hier een voorbeeld van. 

Wat is Indola?

Indola is een innovatief en inspirerend kappersmerk. Ze hebben verschillende stylings- en huidverzorgingsproducten ontwikkeld. Het varieert van verven, verzorgen en stylen van het haar. Het motto van Indola is: ‘Think smart, think Indola’. Indola is cruelty, free, dus de producten worden niet getest op dieren. Om de veiligheid van de ingrediënten te garanderen wordt er gebruik gemaakt van de gegevens van de grondstofleveranciers of beschikbare literatuurgegevens. Waar het mogelijk is worden er alternatieven voor dierproeven gebruikt om de veiligheid van de ingrediënten te bepalen die gebruikt worden voor Indola.

Is het voor jou?

Om te bepalen of India geschikt is voor je lokken is het belangrijk om na te gaan of je styling product. Als je zoekt naar shampoo zijn er veel opties voor je. Indola innova Color Shampoo is bijvoorbeeld voor gekleurde haren en de Hydrate Shampoo is voor droge haren. Heb je beschadigd haar? Dan is Indola Innova Repair Shampoo iets voor jou. Als je wat dunner haar begint te krijgen, moet je de Root Activating Shampoo proberen voor jouw haar.