Osani

Handige blogs

Vitra meubel voor mijn kantoor

Daamen_Interieur_logo-3

MDF-tafels-Robin-1-300x198In mijn kantoor ontvang ik vaak belangrijke klanten en daarom vind ik het belangrijk dat alles er netjes uitziet. De meubels in mijn kantoor waren nogal gedateerd en daarom leek het mij een goed idee om nieuwe meubels aan te schaffen die weer een tijdje mee kunnen gaan.

Bij mij thuis heb ik een Vitra meubel en het design en kwaliteit bevalt mij heel erg goed. Het leek mij een goed idee om weer meubels van dit merk aan te schaffen bij mij op het kantoor.

Daamen interieur

Destijds heb ik mijn Vitra meubel aangeschaft bij Daamen Interieur. Het leek mij een heel goed idee om dat bedrijf weer te benaderen, omdat het mij toen zo goed bevallen is. Zij mochten van mij daarom ook mijn kantoor inrichten en daarom zijn zij langs geweest om een aantal voorstellen te doen. Het ontwerp vond ik echt geweldig en daarom heb ik gelijk de meubels besteld.

Alle meubels staan nu in mijn kantoor en ik hoor van heel veel klanten positieve reacties over het design van mijn kantoor. Op deze manier weet ik zeker dat de uitstraling van het kantoor professioneel en modern is en dat is precies wat ik wilde!