Osani

Handige blogs

Het behalen van je pdb diploma

Boekhouden is een vak apart dat in elke onderneming goed verzorgd moet worden door iemand die weet waarop gelet moet worden. Het behalen van je Praktijkdiploma Boekhouden, vaak afgekort tot je pdb diploma, is daarbij een belangrijke stap. Hierdoor weet je meteen hoe je op een efficiënte manier de boekhouding van jouw onderneming of de onderneming waar je aan de slag bent op orde kunt hebben en dat je geen onnodige fouten hoeft te maken. Wil jij nu ook je skills op het gebied van boekhouden verbeteren en je pdb diploma halen om de accountant specialist te worden die jouw bedrijf nodig heeft? Dan kun je de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden volgen vanuit Fabius. Hier volg je in deeltijd je opleiding en behaal je in korte tijd je pdb diploma om direct in de praktijk in te kunnen zetten.

Wat houdt je pdb diploma in?

Het pdb diploma laat zien dat jij zelfstandig de boekhouding kunt voeren in een bedrijf in het kleine en middelgrote circuit. De drie belangrijkste pijlers in de opleiding zijn het berekenen van de kosten die je onderneming maakt om de producten te realiseren, de financiering om alles te kunnen maken en de bedrijfsadministratie, zodat alle belangrijke zaken netjes op orde zijn. De opleiding Praktijkdiploma Boekhouden is bij Fabius te volgen zonder vooropleiding en het pdb diploma staat bij elke werkgever hoog aangeschreven, waardoor je met je behaalde pdb diploma direct overal waar je wil aan de slag kunt.

Je volgt de opleiding voor je pdb diploma op een van de meer dan 50 leslocaties die Fabius in heel het land verspreid heeft. De opleiding duurt 28 weken en is eenvoudig te combineren met je andere werkzaamheden of afspraken. Met een combinatie van intensieve begeleiding en gericht huiswerk slaag je niet alleen voor je diploma, maar ben je ook ervaren genoeg om meteen de boekhouding van je nieuwe bedrijf in te gaan.