Osani

Handige blogs

Lustrumreizen

Onvergetelijke lustumreizen

 

Wanneer jouw bedrijf het 5-jarig bestaan heeft behaald, is een lustrumreis om deze mijlpaal te vieren een ontzettend bijzonder idee. 123incentive.nl biedt een ontzettend breed pakket aan van onvergetelijke lustrumreizen. Deze onvergetelijke lustrumreizen zijn al vanaf 1 overnachting, in het binnen- of buitenland. De opties zijn eindeloos en zo is er voor ieder bedrijf wel een geschikte reis te vinden.

 

Homepage4Een lustrumreis met je personeel is bijzonder en onvergetelijk. Er is een eindeloos aanbod aan bestemmingen  

en accommodaties. Veel bedrijven vinden een lustrumreis alleen een hele onderneming om te organiseren en dit is vaak wat de bedrijven tegenhoudt. Het mooie aan 123incentive is dat de reis voor jou geregeld wordt. Alles wordt uit handen genomen en tot in de puntjes geregeld. Dit doet 123incentive door 3 vragen centraal te zetten, en die aan ieder bedrijf dat een lustrumreis wil maken te stellen.

  1. Waar wilt u naar toe, en wanneer wilt u  gaan?
  2. Wat is het doel van uw reis?
  3. Met hoeveel personen en wat is het budget?

De antwoorden op deze vragen vormen samen een reisplan wat 123incentive vervolgens uitwerkt. Wanneer het hele reisplan klaar is, en er is geboekt kan je achterover leunen en is het enige wat je te doen staan aftellen tot dat het zo ver is.