Osani

Handige blogs

Bepalend bij het dampen met een e sigaret

Eliquid kopen

Een elektronische sigaret kan niet zonder vloeistof om te dampen, Eliquid kopen is leuk omdat er zoveel verschillende soorten en smaken verkrijgbaar zijn. Het roken van een e sigaret gebeurd anders dan bij een normale sigaret, vloeistof wordt namelijk verdampt waardoor er veel minder schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het roken. Begin je met roken dan is het best lastig om te bepalen welke vloeistof voor jou geschikt is om mee te beginnen. We gaan je wat informatie geven over de verschillende vloeistoffen.

Eliquid kopen

Verschillende bestanddelen in een vloeistof

Welke e liquid je ook koopt in de webshop, deze zal altijd bestaan uit een aantal bestanddelen. Deze eigenschappen bepalen voor een groot deel de belangrijke punten die er zijn tijdens het dampen, de hoeveelheid smaak en de hoeveelheid damp wat er afgegeven wordt tijdens het roken. De twee belangrijkste ingrediënten die een vloeistof bevat zijn PG en VG. Maar de smaak mag natuurlijk ook niet vergeten worden, zonder de goede smaak heb je nog geen voldaan gevoel tijdens het dampen.

Eliquid kopen

Prijzen van een vloeistof

Verschillende merken hebben in de regel ook een andere prijs, niet iedere vloeistof heeft dezelfde ingrediënten waardoor de prijs ook kan verschillen. Hoe beter de kwaliteit van bijvoorbeeld de smaak aroma is, hoe kostbaarder de vloeistof is. De verhouding van VG en PG kan ook van invloed zijn op de prijs. Een en liquid kopen met meerdere smaken zal ook duurder zijn, deze vloeistoffen zijn zeer complex om te vervaardigen. Ook het testen gebeurd uitgebreid waardoor de prijs ook duurder is dan een normale vloeistof.

Meer verhalen