Osani

Handige blogs

Nieuw klimtoestel voor lokale school

klimtoestellen

Wellicht is het tijd dat meer scholen gaan begrijpen dat zij nieuwe klimtoestellen kunnen bestellen en dat de gemeente deze verzorgd. Het vervangen van oude toestellen werd eerst voornamelijk gedaan door bedrijven en particulieren zelf. Je hebt als school zijnde dus ook de mogelijkheid om dit volledig uit te besteden aan een andere partij. Dat is niet per se nieuw nieuws, maar het is handig om te weten dat je deze kosten niet altijd zelf hoeft te betalen.

De scholen werken nauw samen met de gemeente en de gemeente biedt regelmatig mooie diensten aan. Het is dus slim om met de gemeente in gesprek te gaan over de nieuwe klimtoestellen.

Aanvraag bij gemeente

De gemeente kan je helpen met de aanvraag terwijl zij je ook doorverwijzen naar een bedrijf dat daar over gaat. Mocht je een goed bedrijf vinden die het weet hoe je mooie klimtoestellen kan bouwen neem dan zeker deze kans. Denk ook aan het feit dat je een subsidie kunt ontvangen als school zijnde en deze subsidie helpt je dus ook om een keuze te maken gebaseerd op kwaliteit en vooral niet op prijs. Tegenwoordig is dat de beste manier om zo goed mogelijke en mooie spullen te krijgen voor de kinderen van de basisschool.