Osani

Handige blogs

Waarom een inbouwzwembad?

inbouwzwembad

Inbouw zwembaden hebben veel te bieden. Het kost enige moeite om ze te plaatsen maar wanneer ze eenmaal ingegraven zijn, mag het resultaat er ook zijn. Je beschikt dan over een echt zwembad waarin je heerlijk wat baantjes kan trekken, en dat in jouw eigen tuin. Waarom een inbouwzwembad?

Past perfect

Een ingebouwd zwembad wordt zo gebouwd dat het perfect in jouw tuin past. Alles wordt om elkaar heen gebouwd en het staat erg mooi bij elkaar. Het past en het hoort bij elkaar. Als jij een tuinset of terras hebt en dit staat perfect om of naast het zwembad, ziet dit er erg mooi uit. Dan is jouw tuin echt een geheel in plaats van dat er alleen een zwembad in jouw tuin staat.

Lange levensduur

Inbouw zwembaden zijn erg sterk, vooral de polyester baden, en hebben een lange levensduur. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze lek raken of dat de constructie gaat doorbuigen. Opbouw zwembaden zijn altijd wat kwetsbaarder omdat ze niet beschermd en ondersteund worden door omringende grond.

Formaat kiezen

Op het gebied van formaat valt er meer te kiezen. Inbouw zwembaden zijn in grotere afmetingen verkrijgbaar dan opbouwbaden. ​​Inbouw zwembaden zijn ook vaak dieper dan opbouwbaden en dit wordt door veel mensen als een groot pluspunt gezien.