Osani

Handige blogs

Horecaparasols

Nu de zomers in Nederland steeds warmer en langer worden, zijn horecaparasols op het terras onmisbaar. Terrassen in Nederland worden graag bezocht zodra het lekker weer is, maar echt lang in de zon zitten willen de meeste mensen niet. Een parasol biedt optimale bescherming tegen de zon en maakt het terras tot een aantrekkelijke plek om een verfrissend drankje te nemen. Niet alleen biedt een parasol bescherming tegen de zon, maar ook tegen regen en wind. Een mooie zomerdag wordt vaak afgesloten met een regenbui, terwijl er buiten nog een aangename temperatuur heerst. Terrasbezoekers blijven wel zitten, zolang ze maar droog zitten.

horeca-parasolsNiet alleen is een horecaparasol perfect voor diverse weersomstandigheden, maar het dient ook als blikvanger van het terras. Een terras is immers veel opvallender als men van ver af al parasols ziet staan. Een terras zonder parasols wordt sneller over het hoofd gezien.

Bij Xterior hebben we diverse horecaparasols in het assortiment. We hebben een selectie gemaakt van de beste parasols die allemaal wind- en stootvast zijn. U hebt keuze uit diverse kleuren en afmetingen, zodat u parasols kunt aanschaffen die precies bij uw terras passen.