Osani

Handige blogs

Eindelijk in Aalsmeer een stalling gevonden

Voor ongeveer een half jaar terug zijn wij gaan zoeken naar: Aalsmeer stalling. Dit nadat vrienden van ons al vaker hadden gezegd dat wij onze boot tijdens de winterperiode droog moesten zetten. Iets waar wij eigenlijk nooit aan hadden gedacht. Echter willen wij nu maar al te graag onze boot renoveren zodat hij er weer een lange tijd tegenaan kan. Zodoende hebben wij toen die tijd het besluit genomen om te gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee van dienst kan zijn. Aangezien ons het beste leek om dit via internet te gaan zoeken, zijn wij er eens goed voor gaan zitten.

website

Resultaat gevonden!

Doordat ik online ben gaan zoeken kwam ik vrij snel terecht op de website van Jachthaven Maritiem. Dit bedrijf staat erom bekend wegens de aantrekkelijke kosten die zij hanteren. Tevens hebben zij daar voldoende ruimte en kunnen zij een hoop mensen assisteren tijdens het stallen van de boot.

Aangezien ik dit bedrijf al vrij snel had gezien wilde ik niets liever dan zo spoedig mogelijk hier een afspraak maken. Gelukkig hadden zij nog voldoende plaats om ook onze sloep hier te stallen.

Meer verhalen