Osani

Handige blogs

De interieurstylist Tilburg

interieurstylist Tilburg

De interieurstylist Tilburg kan je vinden onder de naam Nienke van Rooij. Zij heeft een zeer goede kijk op bepaalde inrichtingen en kan jou hier goed mee helpen. Helemaal wanneer het gaat om een inrichting van een woning of bedrijf te maken. Zij weet als geen ander hoe je op een zeer tactische, maar wel gezellige manier een huis kan inrichten.

Een tijd geleden is onze moeder verhuisd naar een appartement. Niks mis mee, maar omdat zij hierdoor veel spullen weg moest doen, die niet meer in haar nieuwe huisje passen, was het best wel lastig.

Nienke de interieurstylist Tilburg heeft goed geholpen

Onze moeder was niet tevreden omdat zij afscheid moest nemen van veel spullen. Spullen waar zij in de loop van de jaren zo aan gehecht was. Daarom leek het ons verstandig om een styliste erbij te betrekken. Deze kon het nieuwe appartementje van onze moeder inrichten en ons advies geven over het kopen van nieuwe spullen.

Tijdens het gesprek bij onze moeder thuis, heeft Nienke haar uiterste best gedaan om de indeling van het nieuwe appartement zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Op papier zag het er geweldig uit, in het echt fantastisch.