Osani

Handige blogs

Effectief raamhor houdt insecten buiten

De raamhorren en plissédeuren zijn ideaal te gebruiken om insecten buiten te houden. De raamhorren en plissédeuren worden op maat bij je thuis geleverd en zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. De hor bestaat uit stevige en sterke stabilisatiekoorden, gevouwen gaas en een frame van aluminium. Door het aluminium van de raamhor en de hordeur, kunnen de horren en deuren goed tegen alle weersomstandigheden. De hordeuren en raamhorren zijn ideaal te gebruiken voor binnen en buiten.   

Weinig onderhoud raamhorren en plissédeuren


Wanneer je kiest voor raamhorren en plissédeuren, hoef je niet veel werk te verrichten qua onderhoud. Het is zelfs zo dat de raamhorren en plissédeuren zo goed als onderhoudsvrij zijn. Dit scheelt veel tijd die je goed kunt gebruiken voor iets anders of om gewoon simpelweg te genieten van het mooie zomerweer. Je zult af en toe de ondergeleider moeten reinigen maar verder hoef je weinig werk te verzetten. Bij het goed schoonmaken van de ondergeleider ben je ervan verzekerd dat de hor in perfecte staat blijftschuiven en het nog lang goed zal blijven doen. 

Gemakkelijk in elkaar zetten


De montage van hordeuren en raamhorren is eenvoudig. Demontatie in de winter is nog niet eerder zo gemakkelijk geweest. De hordeuren en raamhorren kun je namelijk simpel demonteren door middel van praktische montageclips. De raamhorren en plissédeuren zijn op twee verschillende manieren te installeren. Je kan er enerzijds voor kiezen om de desbetreffende horren en deuren in het kozijn te installeren. Anderzijds kun je ervoor kiezen om de raamhorren en de plissédeuren op het kozijn te plaatsen. Het is aan jou om te beslissen wat je het liefste wilt en wat het beste bij jouw huis past.