Osani

Handige blogs

Goede schilder Berkel en Rodenrijs gezocht

Vanaf vorige week zijn wij de trotse eigenaren van een nieuwe woning. Helaas heeft deze woning totaal geen kleur noch structuur aan de muur waardoor ik op zoek ben gegaan naar een bedrijf. Een goede schilder Berkel en Rodenrijs en omgeving was dan ook echt wat ik nodig had. Dankzij mijn zoektocht op het internet terecht gekomen op de website van Steady Rocks en sindsdien erg tevreden over hun. 1400248597

We hebben ervoor gekozen om al het verf werk door een bedrijf te laten doen. Dit houdt dan ook in dat vanaf de zolder tot aan de kelder dient te gebeuren. Door een afspraak met hun te maken zijn ze bij ons langs geweest om te bekijken wat de kosten ervoor worden.

Tijdens hun bezoek aan onze woning merkte ik goed dat hun mee denken met het verven. Ook het geven van advies was erg prettig voor ons, zo werd het in ieder geval wel duidelijk dat hun gespecialiseerd zijn om deze klus te klaren. Kortom, ben je op zoek naar een geschikt bedrijf die van jouw woning een paradijs maken kan, bekijk de website dan eens van Steady Rocks.