Osani

Handige blogs

Nieuwe gevelbekleding

gevelbekleding

Als eigenaar van een koopwoning is het natuurlijk van groot belang om uw woning goed te onderhouden. Een koopwoning is eigendom en behoort dus tot uw vermogen. Wanneer u een woning slecht onderhoud dan wordt deze minder waard, en stel dat u deze woning dan wilt verkopen dan is de prijs die u hiervoor krijgt aanzienlijk lager. Vandaar dat ik afgelopen maand nieuwe gevelbekleding heb laten plaatsen door de aanbieder NPI BV.

Meer over NPI BV

Wanneer u de website bekijkt van deze aanbieder dan ziet al vrij snel waarom ik heb gekozen voor NPI BV. Simpelweg omdat u bij deze aanbieder de mogelijkheid heeft om uit een ruim aanbod uw keuze te maken.  Zie hieronder een overzicht van het aanbod:

  • Colorpanel
  • Twinson O-Wall
  • Novicell bekleding
  • Swish gevelpanelen
  • Zierer steenplaten

Colorpanel is geweldig

Uiteindelijk heb ik de bovenstaande aanbieder nieuwe bekleding van het merk Colorpanel plaatsen. Simpelweg omdat de prijzen voordelig waren, en ook verkreeg ik een garantie van tien jaar op deze bekleding. Dankzij de renovatie van mijn gevels is de waarde van mijn woning fors verhoogd. Ik raadt het u dan ook aan om uw gevels te laten renoveren door de bovenstaande aanbieder.

gevelbekleding