Osani

Handige blogs

De tuinkussen kist: al je tuinkussens netjes opgeborgen

Tuinkussen kist

Sinds kort heb ik een tuinkussen kist. Het opbergen van tuinkussens was hier al een tijdje een probleem. Ze nemen veel ruimte in beslag in de schuur en ze liggen ook vaak in de weg. Van die grote omvallende kussens die de schuur blokkeren. En als je ze goed opgeborgen hebt in de winter dan kun je bij de eerste zonnestralen eerst je hele schuur leeghalen voordat je er bij kunt.

De tuinkussen kist van Propetto

Dat moest anders vond ik en in mijn zoektocht naar een oplossing kwam ik uit bij Propetto. Hier kocht ik een prachtige tuinkussen kist voor in de tuin. De houten kist heeft een schuine deksel voor de afwatering en is natuurlijk regenwaterdicht. De tuinkussen kist heeft wel ventilatieroosters dus mijn tuinkussen blijven mooi. De kist is trouwens ook goed te gebruiken als extra tafel bij een BBQ of tuinfeest. De kisten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten dus of je nu een zitje met vier stoelen hebt of een complete loungeset, je vindt altijd een tuinkussen kist die past bij jouw wensen.

Ook voor andere spullen te gebruiken

Tuinkussen kistJe kunt de kist natuurlijk ook gebruiken voor andere dingen dan tuinkussens zoals bijvoorbeeld buitenspeelgoed. Zo heb je alles netjes opgeborgen en voorkom je dat je hele tuin vol ligt maar je kunt alles wel gemakkelijk pakken.