Osani

Handige blogs

Weinig ruimte in de kinderkamer? Koop een stapelbed!

stapelbed

Al sinds jaar en dag is een stapelbed de meest gebruikte oplossing voor een gebrek aan ruimte in de slaapkamer. Dat is natuurlijk niet voor niks. Het is immers een gezellige manier om een kinderkamer in te richten. Maar een stapelbed heeft nog meer voordelen!

Ruimtebesparende stapelbedden

stapelbed

Stapelbedden zijn voor kinderen hartstikke leuk. Je kunt er een fort in bouwen, je grote broer of zus is altijd in de buurt of je kids kunnen er met vriendjes en vriendinnetjes in slapen als ze een logeerpartijtje hebben. Maar wist je dat stapelbedden nog een ander groot voordeel hebben? Ze werken namelijk ruimtebesparend. Niet alleen omdat je twee kinderbedden op elkaar hebt (de hoogte in werken scheelt immers weer ruimte op de vloer) maar ook omdat je tegenwoordig allerlei stapelbedden met opbergruimte op de markt hebt.

Stapelbed met laden

Een van de manieren waarop stapelbedden ruimtebesparend zijn is dankzij de laden die je tegenwoordig vaak onder het onderste bed kunt vinden. Daar kun je bijvoorbeeld kinderkleding of schoenen opslaan, maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken voor spullen die je niet weg kunt doen maar ook niet al te vaak nodig hebt. 

stapelbed

In veel gevallen is de lade net zo lang en breed als het bed, wat dus betekent dat je een flinke hoeveelheid opbergruimte erbij hebt. Het stapelbed is daarmee misschien wel de meest effectieve manier om een kinderkamer in te richten. Zo hebben zij meer ruimte over om te spelen!