Osani

Handige blogs

Zo werkt een elektrische vliegenmepper

elektrische vliegenmepper

Met name in de zomer en het voorjaar hebben veel mensen last van vliegen in huis. Er zijn een hoop manieren om daar vanaf te komen, maar de meest gebruikte is misschien wel de elektrische vliegenmepper. Lees hier alles over dit innovatieve apparaat.

Waar komen die vliegen vandaan?

elektrische vliegenmepper

Met mooi weer zijn er veel vliegen in de lucht. Vliegen houden van bloemen maar vooral ook van afval, vieze geurtjes, oudere huizen of vieze vaat. Of misschien heb je gewoon pech omdat je dichtbij de natuur woont. In de bovenstaande situaties heb je wellicht last van vliegen. 

Wat doet een elektrische vliegenmepper?

Dankzij de vliegenmepper ben je snel van al die kleine rot beesten af. De elektrische vliegenmepper gebruik je om de vlieg een mep te geven. Het apparaat zelf staat onder stroom, dus de vlieg krijgt als hij geraakt wordt ook direct een schok. Daarmee zorg je ervoor dat hij direct dood gaat. Het is dus ook een van de meer diervriendelijke opties, omdat het beestje niet onnodig hoeft te lijden. 

Een elektrische vliegenmepper kun je tegenwoordig zelfs kopen in de supermarkt, al is het slim om gelijk een apparaat van goede kwaliteit te kopen. Bekijk eens online de opties en let ook altijd op recensies.