Osani

Handige blogs

Al jarenlang klant bij RealGen!

Al drie jaar ben ik een tevreden klant bij Real Gen. Ik kwam via een kennis van mij in contact met RealGen. Zij vertelde mij over haar ervaringen en ik werd nieuwsgierig en wilde graag meer informatie. Inmiddels helpt RealGen mij al jaren met mijn online marketingactiviteiten. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees het hieronder!

RealGen is professioneel

Mijn eerste contact met RealGen gaf mij de doorslag. Drie jaar geleden toen ik begon met mijn eigen onderneming, hoorde daar natuurlijk ook marketing bij. Zelf heb ik daar niet veel verstand van, maar ik weet wel dat het noodzakelijk is om op te vallen tussen alle andere ondernemingen tegenwoordig. Ik was al van plan om een bureau hiervoor in te schakelen, alleen was de vraag nog welk bureau dat dat dan zou worden. Via mijn kennis hoorde ik over RealGen. Zij is ook jarenlang klant geweest en was er erg te spreken over. Dus ik besloot ook maar om contact op te nemen en te kijken waar het mij zou brengen. Het telefonisch contact ging soepel. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en daar was ik al erg tevreden mee. Ik kon snel een afspraak inplannen om samen aan tafel te zitten en te kijken naar de mogelijkheden. Hier zaten twee specialisten van het team van RealGen bij. Dit kwam voor mij professioneel over en gaf mij een gerust gevoel.

RealGen, bereikbaar wanneer het jou uitkomt

Inmiddels ben ik al drie jaar een tevreden klant bij RealGen en kan ik ze bereiken wanneer ik wil. Er vindt wekelijks contact plaats om een korte update te geven over hoe de zaken verlopen. Ook wanneer er iets aangepast dient te worden, stelt RealGen mij hier gelijk van op de hoogte. RealGen communiceert open en direct zodat ik altijd weet waar ik aan toe ben. Ik beveel het dan ook zeker aan bij anderen!