Osani

Handige blogs

Goed accountantskantoor Eindhoven

accountantskantoor

Altijd al een professioneel accountantskantoor willen hebben? Dan is dit je kans! Zo is administratiekantoor Roel Hermans echt een aanrader als je op zoek bent naar een accountantskantoor Eindhoven. Roel Hermans beschikt over een uitgebreide dienstverlening en complete pakketten voor elke ondernemer. 

Bij Roel Hermans maken de ondernemers gebruik van Basecone. Het programma werkt digitaal via een portaal en App. Het is erg eenvoudig te gebruiken en echt een aanrader als je het mij vraagt. Zo geeft Basecone een compleet overzicht van je administratie en kan je eenvoudig facturen inboeken en betalen. Daarnaast heb je de omzet/winst inzichtelijk en heb je alle gegevens van leveranciers digitaal.

Roel Hermans

Enorm veel ervaring opgebouwd

In de loop der jaren heeft Roel Hermans enorm veel ervaring opgebouwd. Zo bestaan zij al ruim 9 jaar en weten zij precies wat er nodig is om een ondernemer te ontzien. Hierdoor kan de ondernemer zich bezighouden met wat hij/zij goed in is en dat is ondernemen! 

Elke bedrijfsvorm kan terecht bij Roel Hermans. Of je nou een VOF hebt of een BV, het maakt niks uit. Voor elke bedrijfsstructuur hebben zij de juiste mensen en advies in petto.