Osani

Handige blogs

Nieuwe koffiemachine nodig

Koffiemachine

Wanneer wij in de ochtend op kantoor komen willen wij allen gebruik maken van onze koffiemachine. Echter viel het mij vanmorgen op dat er geen tot weinig koffie uit kwam. Iets wat mij nog niet eerder was opgevallen waardoor ik dacht dat het erbij hoorde. Tot het moment kwam dat mijn collega’s hetzelfde hebben ervaren…

Ik ben dan ook op onderzoek gegaan om erachter te komen wat er aan de machine kan schelen. Helaas niks gevonden waardoor ik het heb laten vieren. Tot vanmiddag…. Ik wilde graag een kop koffie pakken waardoor ik het knopje indrukte. Een schreeuwend geluid wat eruit kwam zorgde ervoor dat ik met spoed deze machine uitzette. Tja, dan maar op zoek naar een nieuwe machine voor op kantoor!

Koffiemachine

Online gezocht

Zo heb ik er wel voor gekozen om online te zoeken naar een nieuwe koffiemachine. Dit naar aanleiding dat ik weet dat je met online zoeken meer succes boeken kan. Ook in de kosten kan het aardig wat schelen. Hierdoor ben ik dan ook terecht gekomen op de website van selectavending.nl. Zij weten immers hoe belangrijk het is om in de ochtend te genieten van een heerlijke kop koffie of thee.