Osani

Handige blogs

Hier kan je een handdoek met naam kopen

handdoek met naam kopen

Via Strandlakens.nl is het mogelijk om een mooie handdoek met naam te kopen. Zowel particulieren, maar ook bedrijven hebben hier de mogelijkheid om een aankoop te doen. Je hebt de keuze om deze erop te laten drukken, of erop te laten borduren.

Ons hotel heeft onlangs hier een bestelling gedaan en het resultaat is geweldig. Vooral wanneer mensen gebruik gaan maken van ons zwembad zie je overal deze doeken liggen met onze naam erop. Een gedeelte van deze doeken gebruiken wij zelf in het hotel. Maar een andere oplage, in een andere kleur, verkopen wij aan onze gasten. Op deze manier hebben zij een aandenken aan ons hotel.

Fraaie handdoek met naam kopen

Maar niet alleen voor bedrijven is dit een leuke aanwinst. Wat dacht je ervan om een speciaal model te laten bedrukken als iemand jarig is of gaat trouwen. Je kan dan elk gewenste opdruk hierop laten zetten en hiermee heb jij een uniek cadeau om te geven.

Zo heb ik voor mijn nichtje een prachtig exemplaar laten drukken. Elke keer wanneer zij naar heet strand gaat is dit laken mee. Iedereen kan nu haar naam en leeftijd bewonderen, maar ook de geweldige afbeelding van haar lievelingsdier.