Osani

Handige blogs

Lego speedboot en veel meer mooie bouwpakketten te koop

Lego speedboot

Een Lego speedboot, daar was ik naar op zoek. Hiervoor was ik al naar de winkel in de stad geweest, maar helaas uitverkocht. Deze modellen komen eerdaags wel weer in de winkel, maar daar wilde ik niet op wachten. Als ik eenmaal iets wil, dan moet het ook meteen gebeuren. Helaas kon mijn wens deze keer niet doorgaan en daarom ben ik maar op het internet gaan zoeken. Tot mij verbazing kreeg ik meteen de website van BricksDirect  naar voren. Hier zag ik mijn model staan en heb deze meteen besteld. Ik was zo blij als een klein kind, kan je wel zeggen.

Mijn Lego speedboot heb ik inmiddels al opgestuurd gekregen

Lego speedbootWat was ik blij dat ik mijn Lego speedboot hier kon bestellen. Deze was hier wel in voorraad. Wat nog leuker was dat ik voor 15.00 uur mijn bestelling had gedaan. Dus de volgende dag was mijn pakje al binnen en kon ik met bouwen beginnen.

Hoewel ik al aardig op leeftijd ben, ben ik het bouwen met deze bouwstenen nooit verleerd. Niet voor niets zeggen ze dat dit nooit gaat vervelen en voor jong en oud geschikt is. Mijn website heb ik gevonden en de volgende keer ga ik hier beslist weer een bestelling plaatsen.