Osani

Handige blogs

Beige hoed niet meer in stijl

We moeten er toch echt aan geloven de beige hoed is niet meer in stijl. De huidige modewereld is zo veranderd dat het niet meer kan om met een beige hoed over straat te gaan. Er is al gesproken van een absolute mode flop. Er wordt gespeculeerd dat het merk dat deze zomer nog een soortgelijke accessoire probeert te brengen echt tegen de lamp gaat lopen. Het is ook gewoon een bepaalde manier van werken. Het wordt lastiger om hier een goede methode uit te slepen. Je hebt gezien wat er kan geburen als een merk met iets komt wat slecht wordt ontvangen. Het kan je echt de toekomst kosten.

Niet in stijl maar toch uitbrengen

Er is ook gezegd dat er een gedurfd merk is dat toch heeft besloten om een beige hoed op de markt te brengen. Het klinkt allemaal heel leuk maar dat is gewoon echt een risico. Je weet dat het al duidelijk is dat een beige hoed dit jaar uitbrengen tot problemen gaat leiden. Je kiest er dan toch voor om dit uit te brengen. Dat betekent dat je echt je eigen ding doet en niet luistert naar de mode wereld. Gelukkig kunnen wij wel wat durf waarderen, maar helaas kan de wereld dit niet waarderen. Dit zal dus zeker tot ontevreden fashion mensen leiden.

Hoezo uit de mode?

De vraag blijft toch waarom een beige hoed ineens uit de mode is geraakt. Het kan komen door het feit dat de mensen die de mode bepalen samen hebben besloten dat beige dit seizoen niet de kleur is. De kleur van een kledingstuk of accessoire is echt lastig. Je hebt wel meer mensen die ons nodig hebben om te dragen wat zij willen dragen. Je kan alleen als merk hier niets tegen doen. als merk is het belangrijk dat jij een product zoals een beige hoed alleen uitbrengt wanneer er vraag is.