Osani

Handige blogs

Stille sloffen houden het schoon

7 sneakers

Je kent vast wel van die koude dagen, dat je helemaal onder een deken gekropen op de bank zit met dubbele sokken en een kop warme chocolademelk. Hoe snel heb jij last van koude voeten? Veel mensen hebben hier namelijk snel last van. Dubbele sokken dragen is natuurlijk niet heel handig. Een stel sloffen kan je hier bij helpen. Vele kleuren, prints en patroontjes zijn mogelijk bij sloffen. Naast dat het lekker warm en zacht aanvoelt, brengt het nog veel meer voordelen met zich mee. Voordelen waar je zeker profijt van zou kunnen hebben.

Huis krasvrij en schoon

Sloffen kunnen bepaald vuil en krassen in huis voorkomen. Zo zijn er veel mensen die met hun schoenen door het huis heen lopen. Dit zorgt ervoor dat er krassen kunnen ontstaan in de vloer. Dit komt door de zolen die over de vloer heen komen. Ook door bepaalde steentjes die in je zolen blijven zitten, kan de vloeren worden beschadigd. Naast de krassen die worden veroorzaakt door de schoenen, kan er ook vuil mee naar binnen worden genomen van buiten. Dit kun je voorkomen door bij binnenkomst direct sloffen aan te trekken. Als je dit doet, kun je ook voor instap sloffen kiezen. Hier kun je direct instappen zonder veel moeite te hoeven doen.

Stilte voor de buren

Als je buren hebt die boven of onder je wonen (bijvoorbeeld in een appartementencomplex), kan het zijn dat de buren wel eens last hebben van elkaar. Dit kun je voorkomen sloffen te dragen. Hierdoor zullen de buren het niet horen als je door het huis aan het lopen bent. Op die manier heb je ook minder last van elkaar. Je hebt ook sloffen met een onderkant die niet hard is. Hierdoor hoor je sloffen nog minder goed. Zo kun je alles doen in je huis zonder dat anderen er last van hebben. Dat is onwijs handig, toch?