Osani

Handige blogs

Professionele cursus verkooptechnieken

salestopics-logo

Voor mijn personeel was ik op zoek naar een professionele cursus verkooptechnieken. De cursus was bedoelde om het personeel meer omzet te laten draaien. Alle verkooptechnieken die mijn personeel bezat was allemaal zelf aangeleerd. Hierdoor ontstonden vaak onduidelijkheden over hoe het wel en niet moest en daarom leek mij een cursus verkooptechnieken wel een goed idee.

De cursus

Sales-Consultancy-300x199De cursus verkooptechnieken heb ik via het internet gevonden bij SalesTopic. Het bedrijf biedt cursussen en trainingen aan die voornamelijk over sales gaan. Op de website las ik het een en ander over de cursus verkooptechnieken en het leek wat te zijn voor mijn personeel.

Om er zeker van te zijn dat de cursussen precies aansluiten op mijn wensen heb ik een afspraak gemaakt met een van de personen die de training geeft. Tijdens de afspraak is er gekeken naar mijn wensen. Er is toen duidelijk uitgelegd dat een groot deel van de wensen aansloot op de cursus.

Uiteindelijk heb ik besloten om de cursus te gaan volgen samen met mijn personeel. De prijs van deze cursus sprak mij ook heel erg aan. Sinds de cursussen merk ik dat mijn personeel een betere omzet draait en dat dit een stuk stabieler toeneemt!