Osani

Handige blogs

Op zoek naar rijscholen Stein

rijbewijs

Ben jij van plan om te beginnen met rijlessen voor bijvoorbeeld je autorijbewijs of motorrijbewijs? Woont u in Stein of in de omgeving? Dan kan je kijken op de website van Rijtop.nl. Zij bieden rijopleidingen voor de auto, motor en bromfiets. Dit is een van de rijscholen in Stein.

Informatie over de rijschool

De rijschool Rijtop biedt verschillende pakketten. Voor bijvoorbeeld je autorijbewijs heb je een mogelijkheid uit een startpakket van 20 lessen + praktijkexamen tot een pakket van 40 rijlessen + praktijkexamen. Voor degene die snel hun rijbewijs willen halen is er een mogelijkheid om een spoedopleiding te volgen. Bekijk de website voor meer informatie en de tarieven.

rijscholen stein

Spoedopleiding autorijbewijs 

De 10-daagse spoedopleiding van Rijtop houdt in dat je 10 dagen achter elkaar 4 uur per dag rijles hebt. Op de 6e dag ga je op Tussentijdse Toets en de 11e dag ga je op rijexamen. Dit is perfect voor degene die snel hun rijbewijs nodig hebben voor bijvoorbeeld werk. Niet iedereen is hier geschikt voor, je moet leergierig zijn en nieuwe dingen snel op kunnen pakken. Er wordt hiervoor eerst gekeken of de spoedopleiding bij je past en of je het kan halen, want anders past een ander pakket misschien beter bij jou.