Osani

Handige blogs

Uit eten in nijmegen doe je bij le steak.

Uit eten in Nijmegen doe je bij le steak. Wij zijn hier gisteren wezen eten en dit was perfect. Doordat ik van tevoren had aangegeven dat mijn man 50 is geworden werd hij netjes gefeliciteerd door het personeel. Iets wat wij nog nooit hebben meegemaakt, en we gaan met iedere verjaardag uit eten!

IMG_2562-1-217x300

Dit was voor ons een verassing en werden dan ook naar de tafel geleid. Bij het ontvangen van de menukaart waren we verbaasd, ik had namelijk nooit zo’n grote kaart gezien. Hierdoor wist ik het zeker dat ook voor mij een perfect gerecht tussen zal staan. Ik ben wat dat betreft een lastige eter dus de kok heeft een flinke klus aan mij…

Al met al kregen we vrij snel ons gekozen gerechten wat ik wel zo prettig vind. Zo hoef je niet lang te wachten wat voor mij al een goed teken is. Bij het neerzetten van onze gerechten roken we de geuren al, dit was heerlijk. De kok was al weer druk bezig met een ander gerecht te maken waardoor ik mezelf heb gestort op het eten. Bij het snijden viel het mij al gelijk op dat ik me de mes er soepel doorheen ging. Ook het proeven was perfect! Ik kan hier gewoonweg niks op aanmerken waardoor ik aan het einde van de avond de kok heb bedankt voor het heerlijke eten!